Vzrejni pregled in telesno ocenjevanje

 

JESENSKI VZREJNI PREGLED IN OCENA ZUNANJOSTI bo 19. 09. 2021 ob 10.00 uri na poligonu KD Domžale. Obvestilo o vzrejnem pregledu bo objavljeno najmanj 30 dni pred vzrejnim pregledom v uradnem glasilu Kinološke zveze Slovenije, na spletni strani KZS,na spletni strani KLŠPS in SKVPM ter na Facebook strani KLŠPS, Člani KLŠPS pa bodo pravočasno prejeli  obvestilo tudi po elektronski pošti. Navodila za prijavo si poglejte TUKAJ.

 

OD DNE 8.3.2021 JE  PO SKLEPU UO KZS KONCESIJA ZA VZREJO ŠNAVCERJEV IN PINČEV PRENEŠENA K VZREJNI KOMISIJI ZA VELIKE PASME IN MOLOSE (VK SKVPM) , KI DELUJE POD OKRILJEM SLOVENSKEGA KLUBA ZA VELIKE PASME IN MOLOSE.

 

SPOMLADANSKI VZREJNI PREGLED IN OCENJEVANJE ZUNANJOSTI  bo v nedeljo, 28.03.2021 s pričetkom ob 10.00 uri na poligonu Kinološkega društva Domžale. Prijave na vzrejni pregled in vso potrebno dokumentacijo pošljite najkasneje do ponedeljka, 22.03.2021 na E-naslov: sabinastrnisa.novofund@gmail.com.  Za vse informacije se lahko obrnete na tajnico SKVPM g. Sabino Strniša sabinastrnisa.novofund@gmail.com. Obvestilo Vzrejne komisije s podatki o spomladanskem vzrejnem pregledu si lahko prebereteTUKAJ

Informacije v zvezi z vzrejnimi pregledi lahko dobite na mobilni številki 041 725 189, Katja Rožman

 

V SJKLADU S SKLEPOM KSV št. 135/10-2020 SO VSA VZREJNA DOVOLJENJA TRAJNA.
Vsa predhodno pridobljena vzrejna dovoljenja so s 1. 1. 2021 prešla v trajna vzrejna dovoljenja in sicer veljajo psicam do 8. leta starosti, psom pa dokler so sposobni pariti. Izjema so pogojna vzrejna dovoljenja, ki niso trajna.
Lastniki lahko pošljejo vzrejne knjižice vzrejni komisiji, ki bo vpisala trajnost vzrejnih dovoljenj, kar se izvede brezplačno. Tudi če lastnik vzrejne knjižice ne pošlje v popravek, je vzrejno dovoljenje prešlo v trajno. Naslov, kamor lastniki lahko pošljejo vzrejne knjižice, je Katja Rožman, Hrastovlje 19a, SI-6275 Črni Kal.