Veterinarska ambulanta Buba nam velikodušno omogoča izvajanje delavnic o urejanju dlake šnavcerjev, saj Klubu ljubiteljev šnavcerjev in pinčev odstopa v uporabo velik pokrit prostor ob svoji ambulanti v Grosupljem. Gre za šotor, v katerem  tudi sicer potekajo mnoge različne prireditve, med drugim vsak mesec sejem malih živali.

Zaposleni v Veterinarski ambulanti Buba že preko dvajset let skrbijo za zdravje živali. Veliko pozornost posvečajo tudi psom, mačkam in malim živalim. Njihova poklicanost je pomoč živalim, ki jo med drugim izkazujejo s tesnim sodelovanjem z zavetišči Gmajnice v Ljubljani, Zajčji Vrh na Dolenjskem in Društvo za zaščito in pomoč živalim v stiski Lajka.

Poleg ambulante imajo tudi dve specializirani trgovini za živali v Grosuplem in Novem mestu, v katerih najdete, poleg obilo koristnih nasvetov o oskrbi in zdravju živali, tudi kvalitetno hrano in opremo za pse ter orodje za urejanje psov. Vse to je mogoče kupiti tudi v njihovi zelo bogati pletni trgovini.

Kontakt: https://www.veterinabuba.si/ 

VETERINARKA AMBULANTA BUBA GROSUPLJE – Rožna Dolina 5, 1290 Grosuplje, Telefon: (01) 786 46 58 ter  VETERINARKA AMBULANTA BUBA NOVO MESTOLjubljanska cesta 27, 8000 Novo mesto, Telefon: (05) 906 52 70

SPLETNA TRGOVINA: https://www.buba-trgovina.si/