KLŠPS v sodelovanju s podjetjem K&C SOLUTIONS iz Hrvaške dne 26.3.2021 ob 19.00 uri organizira brezplačni spletni seminar o programski opremi za vodenje evidenc vzrediteljev.

Na seminarju bo predstavljena programska oprema, ki jo je razvilo podjetje K&C Solutions na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj pri vzreji psov in zbiranju ter evidentiranju podatkov, povezanih z vzrejo. Ocenili so, da sama vzreja brez temeljitih analiz, zasnovanih tudi na dokumentiranih podatkih, ni dovolj.

Programske rešitve K&C SOLUTIONS so torej  nastale iz želje, da bi svoje izkušnje ter znanje, ki so ju pridobili v vzreji psov, podprli s koristnim ter uporabnim orodjem, ki bo nadgradilo ter olajšalo breme odgovorne vzrejo ter selekcije. Razvili so lastno programsko opremo, ki bo mnogim vzrediteljem v veliko pomoč pri ohranjanju širokega nabora podatkov o njihovih psih, paritvah in leglih. Primerjave, analize in zaključki iz baz podatkov, ki jih program omogoča, so v veliko pomoč pri načrtovanju vzreje in pri sledenju ciljem vzreditelja.

Spletni seminar bo trajal približno eno uro, vodil pa ga bo g. Roland Kolarevič

Informacije in prijava na info@kc-solutions.hr