Vpis in članarina

 

Biti član našega kluba je prostovoljna odločitev posameznika in je resnično čast in privilegij. Člani imamo mnogo skupnih interesov, vežejo nas skupni cilji in hobiji.

Članstvo v klubu prinaša številne koristi, kot so:

 1. Druženje: članstvo v klubu omogoča priložnost za srečevanje in druženje z ljudmi, ki imajo enake interese. To spodbuja občutek pripadnosti in razvija prijateljstva.

 2. Izmenjava izkušenj in znanja: klub omogoča članom, da izmenjujejo svoje izkušnje, znanje ter se učijo od drugih. To spodbuja osebno in strokovno rast.

 3. Skupni projekti in dejavnosti: člani kluba lahko skupaj sodelujejo pri različnih projektih, dogodkih in dejavnostih, kar pripomore k uresničevanju skupnih ciljev.

 4. Podpora: članstvo v klubu omogoča pridobivanje podpore in motivacije od drugih članov v skupini, kar lahko pozitivno vpliva na dosego osebnih ciljev.

 5. Dostop do virov: klub omogoča članom dostop do posebnih virov, ki bi bili sicer težje dosegljivi.

 6. Razširjanje omrežja: članstvo v klubu vam lahko pomaga pri razširjanju vašega omrežja stikov, kar je lahko koristno tako na osebni kot strokovni ravni.

Klub deluje na podlagi STATUTA ter PRAVIL ETIČNEGA KODEKSA, ki določata pravice in odgovornosti članov ter cilje in delovanje kluba. Osebni prispevek, sodelovanje in predanost članov so ključnega pomena za uspešno delovanje kluba in vzpostavitev pozitivnega in podpornega vzdušja med člani.

Vsak član se zaveže, da v celoti spoštuje pravila, kot so opredeljena v statutu in pravilih etičnega kodeksa KLŠPS. To pomeni, da se morajo vsi člani držati določenih smernic, pravil in vrednot našega kluba oziroma da tistim, ki jih kršijo, ni mesto med nami.

Pomembno je, da vsi člani natančno preberejo in razumejo statut ter pravila etičnega kodeksa kluba, preden postanejo člani, saj s pristopom v klub implicitno sprejemajo te določbe.

 

ČLANARINA ZA NOVE ČLANE VELJA LE ZA TEKOČE LETO, NE GLEDE NA TO, KDAJ JE BILA VPLAČANA.

STARI ČLANI MORAJO ČLANARINO ZA TEKOČE LETO PORAVNATI NAJKASNEJE DO KONCA MARCA, SICER IZGUBIJO VSE PRAVICE, KI GREDO ČLANOM

 

KAJ PRINAŠA ČLANSTVO V KLUBU: 

 • povezovanje, pomoč, izmenjavo izkušenj
 • promoviranje naših pasem
 • izobraževanja, usposabljanja (vzreja, zdravje, vzgoja, tekmovanja, skrb za dlako / urejanje idr.)
 • brezplačna individualna svetovanja (zdravje za vzrejo, vzreja, vedenjske težave, vzdrževanje dlake idr.)
 • obveščanje zainteresirane javnosti o vaših plemenjakih / plemkah, leglih ter o uspehih vašega psa
 • pomembne popuste plačljivih strokovnih dogodkov v organizaciji Kluba (strokovne delavnice, specialne razstave)
 • brezplačne individualne treninge (razstavljanje idr.)
 • pomembne popuste pri plačilu strokovne literature v avtorstvu Kluba
 • pomembne popuste pri plačilu določenih genskih testov, nakupu kozmetike za pse, orodja ter pribora za urejanje psov, nakupu igrač za igro ter motivacijo psov iz naravnih materialov, naročilu profesionalne fotografije idr. pri sponzorjih Kluba
 • sproščena ter zabavna druženja ob organiziranih ter že tradicionalnih pohodih s šnavcerji in pinči po najlepših kotičkih Slovenije, včasih tudi v bližnji tujini,
 • 5 eur popusta pri članarini za naslednje leto za vsakega člana, ki je bil prijavljen na klubsko specialno razstavo v organizaciji Kluba ljubiteljev šnavcerjev in pinčev Slovenije (ob plačilu članarine se na klsps.si@gmail.com pošlje mail z dokazilom o prijavi vašega psa na razstavo)

 

KLUB LJUBITELJEV ŠNAVCERJEV IN PINČEV SLOVENIJE
Naslov: Streliška ulica 1, Ljubljana 1000
E-mail: klsps.si@gmail.com
GSM: 041 215 346
GSM: 041 370 086

 

PRISTOPNA IZJAVA ZA NOVE ČLANE

Včlanite se preko kontaktnega obrazca na tej strani.
Članarina znaša: 30 €. Članarina velja za koledarsko leto.

 

PLAČILO ČLANARINE

Članarina: 30 evrov (člani so dolžni plačati članarino za tekoče leto do 31.3.)

Po prejetem plačilu boste člansko izkaznico prejeli po pošti na naslov, ki ste ga navedli v pristopni izjavi. Članske izkaznice klub pošilja dvakrat mesečno in sicer v začetku prvega in tretjega tedna v mesecu.

Prosimo, da članarino nakažete na transakcijski račun:
TR KLŠPS: NLB SI56 0230 3025 3830 729
Namen plačila: članarina za leto (npr.2021), ime in priimek člana
Referenca: SI  00  datum (DDMMLLLL)

Morebitna dodatne informacije o prijavi in članstvu:
tajnica: Tadeja Buh
E-mail: klsps.si@gmail.com
GSM: +386 41 215 346

1 Step 1
Pristopna izjava in vpis v klub:
Podatki o lastniku
Podatki o psu (opcijsko)
Podatki o psu (opcijsko)Izberite ustrezno pasmo
Splošni pogoji kluba

Potrjujem, da se strinjam s splošnimi pogoji članstva v Klubu ljubiteljev šnavcerjev in pinčev Slovenije, kot so opredeljeni v Statutu in Pravilih etičnega kodeksa.

Strinjam se s splošnimi pogoji
Soglasje

Potrjujem, da sem seznanjen z Uredbo o varstvu osebnih podatkov in dovoljujem uporabo mojih podatkov v namene vzreje in sodelovanja v klubu. Vaše podatke lahko kadarkoli osvežite ali zahtevate njihov izbris s sporočilom na naš kontaktni naslov. Soglasje

Soglašam
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right