V KLŠPS smo pripravili kompleksen priročnik z naslovom UREJANJE ŠNAVCERJA, ki natančno opisuje najpogosteje uporabljene metode in tehnike vzdrževanja dlake šnavcerja ter osnovne zakonitosti oblikovanja šnavcerja. Vsebina je razdeljena v smiselno ločena poglavja (zdravje, oprema in orodje, higiena, delo z dlako s poudarkom na tehniki rolling coat ter oblikovanje psa). Prepričani smo, da bodo vsebine, kot smo jih pripravili, lastnikom šnavcerjev v veliko pomoč pri urejanju svojega psa.

Cena priročnika znaša 28 eur za člane KLŠPS s plačano članarino za tekoče leto ter 42 eur za druge, k čemur se prištejejo še stroški pošiljanja 3,09 eur (torej za člane skupaj 31,09 eur in za nečlane 45,09 eur).

Po izvedenem plačilu prosimo na e-mail blagajničarke KLŠPS ga. Irene Valjavec (i.valjavec@gmail.com) pošljite potrdilo o plačilu in naslov, na katerega naj vam priročnik pošlje.

Podatki za plačilo:

TRR KLŠPS: NLB SI56 0230 3025 3830 729
Namen plačila: Priročnik Urejanje šnavcerja – ime in priimek
Referenca: SI  00  datum (DDMMLLLL)

Morebitna dodatne informacije:
tajnica: Tadeja Buh
E-mail: klsps.si@gmail.com
GSM: +386 41 215 346

 

Avtorici priročnika 

Lučka Žabkar in Tadeja Buh sta dolgoletni lastnici šnavcerjev ter aktivni članici Kluba ljubiteljev šnavcerjev in pinčev Slovenije. Obe menita, da je poleg tega, da imamo svojega šnavcerja najbolj radi ter mu omogočimo lepo in aktivno življenje, zelo pomembna tudi odgovornost za njegovo zdravje ter pravilna skrb za tip dlake, kot jo šnavcer ima. Ker sta vse prevečkrat srečevali lastnike šnavcerjev, ki niso znali pravilno skrbeti za dlako svojih psov, sta že pred nekaj leti pričeli v okviru kluba uspešno organizirati ter izvajati delavnice na to temo. Svoje izkušnje in znanje sta zdaj strnili v priročniku s katerim  želita pomagati vsem, ki želijo tudi sami storiti nekaj dobrega za to, da bo dlaka njihovega šnavcerja čim boljša, njihov šnavcer pa čim bolj tak, kot ga opisuje standard FCI.