Obveščamo vas, da je letošnja klubska specialna razstava potrjena  in bo potekala v čudoviti okolici Bleda, na travnatih površinah Letališča Lesce,  v soboto dne 11. septembra popoldan. Potekala bo v sklopu prireditev CENTENARY SHOW KZS, organiziranih v okviru 100 letnice Kinološke zveze Slovenije. Celotni razstavni vikend, ki se bo odvijal v dneh od 10. do 12. septembra, bo poleg klubske specialke obsegal tudi 4 razstave: CAC LESCE, CACIB BLED I., CACIB BLED II. ter CHAMPIONS OF CHAMPIONS. Na prireditvi bodo podeljeni tudi nazivi KLUBSKI PRVAK ter ZMAGOVALEC KLUBSKE SPECIALNE RAZSTAVE. Sodil bo specialist za naše pasme, mednarodni kinološki sodnik g. Bojan MATAKOVIČ iz Hrvaške.

Vabimo vas, da se udeležite te prireditve, ki je po svoji naravi jubilejna, kot je bila jubilejna naša zadnja klubska specialka 2019 na Rogli, s katero smo obeležili 25 let delovanja KLŠPS. Tokratna poteka ob pomembni obletnici Kinološke zveze Slovenije. Prijave so odprte z 31.7.2021 in potekajo izključno on-line. Vse informacije in prijave na spletni strani KZS.

Članom KLŠPS, ki bodo sodelovali na klubski specialki, bomo za vsakega prijavljenega psa priznali 5 evrov popusta ob plačilu članarine klubu za naslednje leto.