Uporabniki portala


Ste pozabili geslo?

Iz galerije ...

banner.jpg

Obiski na strani

Danes74
Ta mesec1165
Skupaj304825
MAMBONATOR - NOVOST ZA NEGO DLAKE ŠNAVCERJEV
MambonatorNa tržišču je nov proizvod za nego dlake šnavcerjev, Mambonator, ki smo ga že preizkusili na naših šnavcerjih in vam ga toplo priporočamo. Imenuje se Mambonator, namenjen pa je enostavnemu odstranjevanju mrtve dlake Brez napora, le s krtačenjem v smeri rasti dlake, učinkovito odstranjuje odmrlo dlako in umazanijo, pospešuje cirkulacijo, pri tem pa ne poškoduje krovne dlake. Tako lahko doma sami pripravljate dlako vašega šnavcerja na dokončno oblikovanje dlake ( finalno striženje), saj s tem, ko sproti odstranjujete mrtvo dlako, opravljate bistvo osnovnega trimanja. Postopek za pse ni boleč, nasprotno, krtačenje z Mamonatorjem bo zadovoljstvo za vas in za psa.
Pripomoček obstaja v štirih velikostih; za šnavcerje sta uporabna mali tip (za pritlikave in srednje šnavcerje) in srednji tip velikosti (za velike šnavcerje z izrazito trdo dlako).
Podrobnejše informacije si poglejte na strani www.mambo.hr, na vaša posebna vprašanja pa vam bo z veseljem odgovorila hrvaška mojstrica za nego psov, Suzana Vrstovšek (mambopet@net. hr).
 

www.berghi.si
www.eukanuba.si
www.snavci.si
 www.mrpet.si

© 2018 Klub ljubiteljev šnavcerjev in pinčev Slovenije