Uporabniki portala


Ste pozabili geslo?

Iz galerije ...

ares 1.jpg

Obiski na strani

Danes74
Ta mesec1165
Skupaj304825
POMEMBNO:OBVESTILO VZREDITELJEM
Spoštovani vzreditelji pasem šnavcerji in pinči - NE PREZRITE ! ! !

Letošnje leto v delo kluba prinaša nekaj zelo pomembnih administrativnih in strokovnih sprememb.
KOMISIJA ZA STROKOVNA VPRAŠANJA KZS ( v nadaljevanjih KSV ) je izdala vrsto pomembnih sklepov, obveznih za vse, ki pristopajo k vzrejnemu pregledu ali želijo podaljšanje vzrejnega dovoljenja. 

Psi/psice, ki so že opravili vzrejni pregled in jim je vzrejno dovoljenje poteklo pred 1.1.2018 ali jim poteče v letu 2018, morajo ponovno na vzrejni pregled
1.) Vzrejna dovoljenja po novem lahko podaljšujete samo na vzrejnem pregledu ( 2x letno).
2.)Izrednih vzrejnih pregledov ni več!
3.)Za podaljšanje vzrejnega dovoljenja morate s seboj na VP pripeljati s seboj psa. Potrebne so predhodne prijave.
4.) Vsi ki mislite, da boste v leto 2018 parili in potrebovali podaljšanje vzrejne dokumente, to lahko urejate samo na vzrejnem pregledu ( spomladanskem ali jesenskem!). 
5.) Podaljšanje prijavite na e-mail E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript ( ime psa, barva, rodovniška številka, št. vzrejnega dovoljenja, datum izdaje in poteka VD, podatki o lastniku)

Za podaljšanje vzrejnega dovoljenja morate s seboj na VP prinesti vzrejno knjižico, položnico o vplačilu vzrejnega pregled in plačilu članarine. 

Stroške VP plačate na poslovni račun KLŠPS pri NLB Banki Domžale št. SI56 0230 3025 3830 729 in znašajo za člane kluba s plačano članarino 17, 28 EUR, za nečlane kluba 31, 46 EUR. Članarina za 2018 ostaka enaka 30,00 EUR-

Vse sklepe KSV kot tudi navodila o izbiri vzrejnega referenta in ostala navodila glede vzreje si preberite na strani kinološke zveze www.kinoloska.si pod VZREJA in so obvezni tudi za našo vzrejno komisijo.

VZREJNA KOMISIJA KLŠPS


 

www.berghi.si
www.eukanuba.si
www.snavci.si
 www.mrpet.si

© 2018 Klub ljubiteljev šnavcerjev in pinčev Slovenije