Uporabniki portala


Ste pozabili geslo?

Iz galerije ...

img_4952.jpg

Obiski na strani

Danes29
Ta mesec1318
Skupaj301159
PREDVIDENA LEGLA - MLADIČKI
OBVESTILA V ZVEZI Z OBJAVO LEGEL

Od 25. maja 2018  tudi za nas velja evropsa uredba o zaščiti podatkov. Kar pomeni, da vaša imena in naslove lahko objavljamo le pod pogojem, da ste tajnišvu poslali izpolnjnen obrazec s katerim dovoljujete objavo svojih podatkov

PO SKLEPU UO KLŠPS z dne 13.12. 2017 MED PODATKE O PREDVIDENIH LEGLIH / MLADIČIH VPISUJEMO TUDI DOSEŽENE NASLOVE ( PRVAŠTVA) IN ZDRAVSTVENE TESTE OBEH STARŠEV. Sklep stopi v veljavo s 1. januarjem 2018 za vsa na strani objavljena legla.

Vzrediteljem je klub za kupce njihovih mladičkov do lani podarjal knjižice "DOBRODOŠLO, MALO BITJE, V TA LEPI, VELIKI SVET". V bodoče  si vsebino lahko sami snamete z internetne povezave, objavljene na prvi strani..

Vzreditelje vas tudi prosimo, da nam sami sporočate podatke o pričakovanih leglih in  datumu skotitve ter številu mladičkov ( tudi ali je leglo prazno, da umaknemo oglas). 
Sporočite nam tudi podatek da so mladički prodani, da tudi v tem primeru ne nadaljujemo z oglašanjem.

Po 3 mesecih od datuma objave skotitve mladičkov oglas umaknemo avtomatično, razen v primeru, da zaradi neprodanih mladičkov želite, da oglas še ostaja,vendar nam željo o podaljšanju pravočasno javite.  

Objava oglasov pripada izključno članom kluba.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

VELIKI ŠNAVCER ČRN

Mati: BEATRICE OF VERUDA
odl, J-CH SLO, CH-SLO, HD-A / ED-0
Oče: RUBEN SCHNAUZERART
 odl, HD-A / ED-0
Mladički skoteni 14. marca 2018: še 2 samčka!
Vzreditelj: Mateja Šteferl, Bobek 2, Litija, GSM 040 847 213 
______________________________________________________________________________________________ 

www.berghi.si
www.eukanuba.si
www.snavci.si
 www.mrpet.si

© 2018 Klub ljubiteljev šnavcerjev in pinčev Slovenije