FORDOG je podjetje, ki je na novo ustanovljeno in temelji na podlagi dolgoletnih izkušenj lastne vzreje, športnih tekmovanj in razstav. FORDOG stremi v prvi vrsti k dobremu počutju malih živali, zato so v ponudbi skrbno izbrani kvalitetni izdelki iz področja prehrane psov, prehranskih dodatkov in izdelki za zdravo, kvalitetno in aktivno življenje.Svojo bogato ponudbo izdelkov v prvi vrsti ponujajo vzrediteljem, vsem, ki se ukvarjajo s športno kinologijo, kinološkim društvom in klubom, kot tudi posameznikom, ki jim je kvalitetno življenje malih živali zelo pomembno. Zagotovljajo najbolj ugodne cene znamk Monge,Taste of Wild, Kudo, Forza 10, Oasy, Barking heads, Gemon ter prehranskih dodatkov Dogoteke in Pokuse na slovenskem na trgu (cenik).

Rednim članom KLŠPS s predloženim dokazilom o poravnani letni članarini ter častnim članom KLŠPS na že tako ugodne cene zagotavljajo 10% popusta. Kaj morajo člani storiti? Po registraciji na spletni strani na info@fordog.si pošljejo sliko članske izkaznice.

FORDOG za vsakega mladička vzreditelja KLŠPS nudi tudi puppy bag, kar je še dodatni bonus poleg že tako dodatnih ugodnosti, namenjenih vzrediteljem KLŠPS. Vzreditelji KLŠPS dokazujete svoj status / leglo s prijavo psarne ali prijavo legla (fotokopijo dokumenta pošljete na info@fordog.si ali se informirate o tem po telefonu pri g. Lahajnar Alešu, tel. 030 348 877).

Izdelki, ki so na voljo v FORDOG so skrbno izbrani pri svetovno izbranih proizvajalcih pasje prehrane, z visoko kakovostnimi in naravnimi izdelki prehranskih dodatkov, kot drugih kvalitetnih izdelkov za aktivno in varno življenje s psi.