KLŠPS prireja dne 8.4.2023 že svojo XVII. klubsko specialno razstavo za šnavcerje in pinče. Vse informacije in prijava na ONLINEDOGSHOWS.eu. V okviru priprav na sodelovanje organiziramo DELAVNICO, ki bo potekala v Šmartinskem parku v Ljubljani (GPS) – na travniku v neposredni bližini parka za pse Jarše. Dobimo se v soboto 18.3.2023 ob 14ih. Posebna prijava ni potrebna, pogoj za udeležbo pa je seveda, da pridete s svojim psom, ki bi ga želeli razstavljati ter da ste plačali članarino klubu.

Predlagamo, da v okviru priprave preberete vsebine, ki jih objavljamo v poglavju RAZSTAVE

Sicer pa:

  • Oblecite se športno, imejte udobne športne čevlje. Lahko vzamete tudi kakšen anorak, če bi pršilo.
  • S seboj imejte vodo in priboljške za vaše pse, če že imate razstavni povodec, tudi tega. Če imate kakšno majhno igračko, ki morda celo piska pa je nanjo vaš pasji prijatelj zelo pozoren in jo lahko stisnete v pest, jo le imejte s seboj.
  • Imejte tudi glavnik in slicker krtačo (če imate opičjega pinča ali šnavcerja), da vam pokažemo, kako pripraviti dlako pred vstopom v ring.
  • Če vaš kuža težko prenaša dotike drugih ljudi, ga pričnete tega navajati in zaprosite prijatelje, naj pobožajo vašega psa in se ga nežno dotikajo. Ne počnite tega “frontalno” in naj se roka ne “zažene v glavo!”
  • Imejte vrečke za kakce.
  • Če imate še kakšno vprašanje, lahko pokličete na 041 370 086.

V primeru zelo slabega vremena bomo delavnico odpovedali. Obvestilo boste našli na FB strani KLŠPS, zato jo le spremljajte.

Kje bomo: